Почистване на фекалии, диария, кръв, урина, храчки и други.

Фирма за професионално почистване на фекалии в жилища, мазета, тавани, гаражи, подлези, дворове и други. Може да се наложи почистване след психично болен човек или след пиян наркоман. Екипите по почистване на екскременти, кръв, урина, зелени, жълти или червени храчки ще реагират до няколко часа след приемане на обаждането.

Почистване на фекалии с кръв и урина

За почистване на фекалии след пияница използваме професионални похвати.

Във фирмата имаме професионалисти обучени да се справят с фекалиите на агресивен пияница. Успешно почистваме диария и урина от подове, стени, мебели и всякакви настилки. При нужда получаваме съдействие от полицията. Помещенията се дезинфекцират с тежки препарати и се почистват до блясък. Много често се налага и ремонт на обитаваното пространство. Много пияници дерат по стените, плюят, храчат и препикават всичко. Ако имате такъв роднина или съсед, ние ще реагираме до часове за да отстраним фекалии, кръв, урина и храчки.

Почистване на наводнени мазета и апартаменти

За почистване след наркоман използваме много зловещи препарати.

Когато имате роднина, приятел или съсед наркоман, потърсете професионалисти за неговото отстраняване и почистване на неговите фекалии, кръв и урина. Момчетата в екипа се справят с подобни похвати като при пияниците. Почистваме спринцовки, кръв, урина, фасове, всякаква мизерия след наркоман. Много пияници и наркомани имат диария с която се справяме успешно. Наркоманът също като пияницата ще бъде изведен на безопасно място за него, съседите и роднините.

Почистване след клошар или наркоман

Цените за специалните услуги са много приемливи в градски условия.

Цените на нашата фирма за почистване на апартамент или друго помещение след наркоман или пияница започват от 60 лева и често завършват до 130 лева. В цените включваме и дезинфекция и почистване на фекалии, кръв, урина и кървави храчки. При всички случай може да се доверите на нашият екип съставен от опитни професионалисти в областта. Момчетата работят много бързо и чисто. В 100% от случите съседите не разбират какво се случва, освен ако поръчката не е от тях. Може да ни намерите в контакти на сайта. Ще бъдете разбрани и ще ви бъде отговорено адекватно на всеки въпрос.