ДОБРЕ ДОШЛИ В

ИЗВОЗВАНE.KOM

Цени за почистване и извозване на стари мебели и боклук.

Предлагаме добри цени за почистване и извозване на стари мебели, електроуреди, и всякакъв тип отпадъци от домакинствата. Бригадата е оборудвана с всички инструменти за демонтажи. Разполагаме с множество разнородни чували за събиране на всякакъв тип отпадъци. Имаме и капсули за опасни отпадъци и трупове на животни.

Погледнете добрите цени за почистване и извозване.

В нашите цени за и извозване е включен, демонтаж и изнасяне на големи мебели пеша от всички етажи. Транспорт, товарене и такса смет на депата. Цената се определя от количество и вид мебели.

Извозване на диван или секция

Почистване на апартамент с демонтаж на мебели, събиране на отпадъци и извозване до депо с включени такси смет.Извозване на електроуреди в София 

Почистване на апартамент цени за София

Почистване на мазета и тавани с хамали за изнасяне на боклуци. Транспорт на отпадъци до депо за боклук.

Почистване на мазета и тавани - цени на хамали за извозване на боклук

Извозване на опасни отпадъци, включително и фекалии, гуми, полиетилен и други химични и биологични съединения.

Извозване на опасни отпадъци и трупове на умрели животни в страната

Изнасяне от адрес и етаж, товарене и транспорт до депо само на един диван, спалня, секция или друга голяма мебели на стойност от 79 лева с такса смет.

Това е и минималната стойност за поръчка на хамали, транспорт и такса смет.

В минималната стойност са включени, ръкавици, маски, чували, инструменти и транспорт до депо. Всичко необходимо за да се изхвърли една мебел законно!

Насладете се на изложените цени за извозване на стари мебели и почистване на отпадъци. Разчистване на жилища.

Момчетата са добре оборудвани за демонтажни дейности, събиране на боклук, товарене и транспорт до сметище. Фирмата разполага с професионален екип за почистване и дезинфекция на помещения.

Когато се свържете с нас ще получите адекватни отговори на всички Ваши въпроси. Можем да реагираме за идване на адрес до два часа след обаждането.