Почистване на клошарско жилище Смолян

Фирма “ IZVOZVANE.COM“ предлага почистване на клошарско жилище Смолян. Фирмата почиства и дезинфекцира, занемарени и антихигиенични жилищни помещения, след болни хора. От анализиране на остатъци, отстраняване на отпадъци до дезинфекция и премахване на неприятни миризми. Ние ще почистим вашия дом, ще го направим безопасен за живеене или ще го подготвим за ремонт.

Какво е включено в почистване на клошарско жилище Смолян?

Най-често такива помещения са занемарени, имат голямо количество отломки и замърсяване. Ето защо, когато почистваме, извършваме пълен набор от дейности.

В услугата ни по почистване на клошарско жилище Смолян са включени следните:

 • Дезинфекция
 • Сортиране и събиране на боклук
 • Демонтаж на едрогабаритни отпадъци
 • Извозване на домакински уреди
 • Химическо почистване
 • Мокро почистване
 • Премахване на неприятни миризми и пак дезинфекция
 • Професионално депониране на всички боклуци.

Сортиране, събиране и извозване на едрогабаритни боклуци, както и повредени мебели и домакински уреди. Всичко, което не е подходящо за използване, ще изнесем от помещението и ще го отнесем на сметище или за депониране.

 1. Химическо чистене. Почистваме корпусни мебели, подове, стени, первази на прозорци, интериорни предмети от дребни отпадъци и прах.
 2. Мокро почистване. Измиваме всички повърхности със специална химия, инвентар, използваме парогенератори, миещи прахосмукачки и друго специално оборудване.
 3. Дезинфекция. Внимателно обработваме помещенията, особено кухнята, банята, за да унищожим всички възможни вируси, бактерии, гъбички, плесени. Борим се с всякакви вредители насекоми като хлебарки, мравки и др.
 4. Премахване на неприятни миризми. Отстраняваме напълно и трайно миризмите на урина, изпражнения, гниене, влага. За това използваме ефективен метод за озониране.

Обадете ни се и ще изберем оптималния набор от работа, който ще ви помогне да почистите помещението си след бездомни хора, да го подготвите за живеене или ремонт.

Трудности при почистване на помещения след клошари и бездомни хора

На практика е невъзможно качествено да се реши такъв проблем без помощта на специалисти. Защото не е достатъчно само да съберете всичко, да изнесете боклука и да изперете.

В апартаментите или къщите, в които са живели клошари, бездомни, пияници или неуравновесени, освен боклука има и биологични замърсители: урина, изпражнения, повръщано, гниеща храна. Това създава постоянна и неприятна миризма в помещенията, която не може да бъде просто разсеяна.

За да премахнете биологичното замърсяване е необходимо да използвате специална химия и професионално оборудване. И, за да премахнете миризмата, използвайте метода на озониране.

Наред с това трябва да имате съответните знания и специално оборудване. Ето, защо е важно да се доверите за почистване на клошарско жилище Смолян само на опитни и сертифицирани чистачи от Извозване Ком.

Направете заявка на адрес: https://izvozvane.com. Обадете ни се сега и ни кажете за вашата ситуация. Ще оформим подходящ списък с работи, ще ориентираме цената и ще приемем заявка в удобно за Вас време. Работим за вас всеки ден, без предплащане и скрити такси.

Почистване на клошарско жилище Смолян

Често задавани въпроси

Колко трябва да платя за извозване на боклук от апартамент в Смолян?

Заплащате директно на екипите за изнасяне и извозване на боклук. В повечето случай заплащането е по споразумение и според количеството боклук. Цените важат и за разчистване на стари къщи, апартаменти, мазета и тавани.

Как да заявя почистване на клошарско жилище и какво се иска от мен?

Може да заявите почистване на клошарско жилище в Смолян директно чрез обаждане до наш екип. Също така от вас не се изисква нищо, освен достъп до мястото.