ДОБРЕ ДОШЛИ В

ИЗВОЗВАНE.KOM

В нашите цени за и извозване е включен, демонтаж и изнасяне на големи мебели пеша от всички етажи. Транспорт, товарене и такса смет на депата. Цената се определя от количество и вид мебели.

Извозване на диван или секция

Почистване на апартамент с демонтаж на мебели, събиране на отпадъци и извозване до депо с включени такси смет.Извозване на електроуреди в София 

Почистване на апартамент цени за София

Почистване на мазета и тавани с хамали за изнасяне на боклуци. Транспорт на отпадъци до депо за боклук.

Почистване на мазета и тавани - цени на хамали за извозване на боклук

Извозване на опасни отпадъци, включително и фекалии, гуми, полиетилен и други химични и биологични съединения.

Извозване на опасни отпадъци и трупове на умрели животни в страната

Почистване на клошарско жилище Благоевград

Цялостното почистване на апартаментите отнема много време и усилия. Разходите за труд по почистване на клошарско жилище Благоевград могат да станат значително по-високи и да са свързани с почистване от професионалисти. Често може да бъде се окаже и опасно почистването на апартаменти, затънали в прах и сажди. Хората, страдащи от алергии и други заболявания, не трябва да се захващат с подобен род работа, защото такова почистване може да влоши заболяванията им.

Почистване на клошарско жилище Благоевград

Почистването на силно замърсени и претрупани апартаменти изисква специални умения и ресурси и е работа за специално обучени екипи. Проблемът с апартамент, който прилича на сметище, може да бъде решен доста просто. Необходимо е да се свържете с фирма за почистване, да изчакате да приключат с ангажиментите си и да се наслаждавате на резултата дълго време след това.

Причини за наемането на специалисти

Жилището може да е в лошо състояние поради много и различни причини. Може обитателите му да са имали маргинални навици, а почистването след алкохолици или клошари е много неприятен процес. Професионалистите от „Извозване.Ком“ няма да задават излишни въпроси, ще се отнасят с разбиране към всяка ситуация и ще помогнат за привеждане на помещенията в перфектно състояние за кратко време.

Разчистване след клошар в Благоевград

Във всеки случай услугата за почистване на занемарен апартамент не е причина да се отдавате на смущение за състоянието му. За нашата фирма подобна поръчка е просто още един проект, който трябва да бъде изпълнен добросъвестно и тактично.

Характеристики на почистване на клошарско жилище в Благоевград

Компетентното почистване на мръсен апартамент се извършва със специално оборудване. При този вид работа се използват дезинфектанти, извършва се и инвентаризация на нещата. Нашите служители няма да останат изненадани от почистването след клошари, алкохолици или други събития.

Какво можете да очаквате от подобна услуга за почистване?

Услугата за почистване на много мръсен апартамент може да включва, по желание на клиента, следните аспекти:

 • Демонтаж и извозване на боклука (както със собственика, така и без негово участие);
 • Премахване на остатъците от „очевидни“ прояви на жизнената дейност на животните или хората.
 • Изнасяне на стари вещи, които апартаментът съхранява на сметище;
 • Елиминиране на всяко медицинско и биологично замърсяване.

Основно почистване на всички повърхности.

Почистването на много мръсни апартаменти е въпрос, който изисква специална сръчност и специални системни умения. И тези умения са напълно притежавани от нашите служители.

Ползи от сътрудничеството

Необходимото почистване на апартаменти след алкохолици, наркомани, хора със специфични заболявания да се извършва само и основно от професионалисти. Такива лица, често потъват до самото дъно на живота и не осъзнават, в какво състояние довеждат пространството около себе си. Следователно, почистването на апартаменти след клошари, бездомни хора, алкохолици има своите специфики. За да избегнете сериозни последици, си струва да знаете предимствата, които дава сътрудничеството с фирма за почистване – https://izvozvane.com. Нека ги разгледаме по-подробно:

 • Свободно определяне на обхвата на работа;
 • Изготвяне на адекватен план за почистване;
 • Провеждане на работа в апартамента със състрадание и разбиране;
 • Помощ при съставяне на система за съхранение;
 • Дезинфекция на апартамента, пълно почистване от замърсявания;
 • Премахване и извозване на ненужни боклуци;
 • Бързо изпълнение на поръчката;

Пълна конфиденциалност на ситуацията на клиента.

Професионалистите на фирма „Извозване.Ком“ могат да почистят занемарени помещения в най-кратки срокове. За нас няма невъзможни мисии за почистване на апартаменти. Колкото по-сложен е проектът, толкова по-интересен е!