Предлагаме добри цени за извозване на стари електроуреди в София.

Фирма с хамали предлага добри цени за извозване на стари електроуреди от адрес и етаж в София.

В нашите цени включваме взимане от адрес и етаж. Също така може да изберете точен ден и почти точен час. Работим дори след 17:00 или преди 8:00 часа за град София.

Можем да извършим извозване на един електроуред независимо от големината на стойност от 70 лева.

Ако имате повече от един електроуред можем да ги извозим за 60 лева независимо от бройката и големината.

Какво може да бъде по-просто, отколкото извозването и изхвърлянето на хладилник, печка и пералня? Да и каква е тази нова модна дума «утилизация»?! Счупила ви се е пералната машина, излязъл е от строя хладилника ви и печката е за подмяна? Да, трябва всичко това да отиде на боклука в края на краищата.

Цени за извозване на стари електроуреди в София

За огромно наше съжаление мнозина жители на градовете и селата, именно това правят. И тук изниква въпроса: ние не живеем в първобитно общество? Но, досега вие не сте се сблъсквали с услугата извозване на битова техника за утилизация.

Тогава фирмата за хамалски услуги е именно за вас!

Утилизацията на хладилник, печка и пералня и други ненужни вещи – това е тяхна основна грижа. Определено, техните специалисти знаят, къде и как да дянат всички ненужни вещи, а не да ги оставят пред контейнера за боклук, който стои пред дома ви. Но, нека да погледнем какво се случва с битовите отпадъци на градското сметище… Те просто ръждясват и «гният» с дни, месеци и години! Но, всичко това може да извозите за рециклиране.

Фирмите за хамалски услуги предоставят добри цени за извозване на стари електроуреди на своите клиенти много услуги за извозване на отпадъци от домовете на гражданите, основно, от които се явяват извозването на хладилник, пералня и печка.

Стари уреди за изхвърляне в София

Такива фирми разполагат с необходимият арсенал от специална техника за извозване на стари мебели и крупно габаритни товари. Бригада хамали, които за кратко време ще се справят с вашите електроуреди, боклуци, стари мебели и вещи.

Избирайки такава фирма, вие ще получите:

– Ниска цена;

– Качественно изпълнена работа;

– Акуратност;

– Професионализъм;

– Оперативност;

Утилизацията на вашата битова техника ще бъде извършена бързо, точно и акуратно. Реагираме до часове след подаване на заявка за София.