ДОБРЕ ДОШЛИ В

ИЗВОЗВАНE.KOM

В нашите цени за и извозване е включен, демонтаж и изнасяне на големи мебели пеша от всички етажи. Транспорт, товарене и такса смет на депата. Цената се определя от количество и вид мебели.

Извозване на диван или секция

Почистване на апартамент с демонтаж на мебели, събиране на отпадъци и извозване до депо с включени такси смет.Извозване на електроуреди в София 

Почистване на апартамент цени за София

Почистване на мазета и тавани с хамали за изнасяне на боклуци. Транспорт на отпадъци до депо за боклук.

Почистване на мазета и тавани - цени на хамали за извозване на боклук

Извозване на опасни отпадъци, включително и фекалии, гуми, полиетилен и други химични и биологични съединения.

Извозване на опасни отпадъци и трупове на умрели животни в страната

Почистване на апартамент с хамали Пловдив

Добри решения за почистване на апартамент с хамали Пловдив. Някои смятат, че един апартамент, който е затрупан със счупени вещи и предмети, стари дрехи, играчки и чорапи, разпръснати наоколо, в действителност е мръсен и претрупан.

Почистване на апартамент с хамали Пловдив

Това е почти така, без значение дали в него живеят или са живели млади хора са малки деца, самотници или клошари. Всеки човек от ежедневието си оставя куп неща, покрити с бактерии и паразити. Такъв тип отпадъци натрупвани с времето могат да се окажат нездравословни, дори опасни за здравето.

Почистване на апартаменти в Пловдив

Такива апартаменти са много често срещани. В тях трудно можете да различите кухнята от спалнята или стаята, защото всичко е пълно с различни боклуци, мръсотия и прах.

Хамали за разчистване на апартамент с боклук

Много хора смятат, че много мръсен апартамент е апартамент, в който има разпръснати играчки по пода. Също може да има купчина мръсни чинии в кухнята, но в действителност това не е така. Това, действително е занемарен апартамент и е невъзможно да почистите сами, а ако е възможно, това ще отнеме много време.

Ако сте купили много затрупан апартамент, тогава може да използвате услугата за почистване на много мръсен апартамент. Ние от izvozvane.com ще ви помогнем да изхвърлите боклука и да приведете апартамента в правилна форма!

Почистване на легло и претрупан апартамент с хамали в Пловдив

Нашият екип не се страхува от трудности. Ние ги приемаме за предизвикателства и сме готови да дойдем във всеки ъгъл на жилището ви, за да ви спасим от антихигиенични условия. В нашия екип работят само надеждни хора, които определено могат да подредят апартамента. Всеки от тях има трудов опит – повече от 4 години.

Хамали за товарене на боклук и изхвърляне на сметище

Почистването на претрупан апартамент е много полезна и необходима услуга, тъй като не всеки човек има възможност сам да почисти или изнесе боклука.

Защо трябва да изберете нас от Извозване Ком?

Ние предлагаме имаме изгодни цени на пазара на почистващи фирми в Пловдив и региона;

  • В нашия екип има само професионални работници;
  • Разполагаме с всякакъв тип инструменти;
  • Вършим работата си ефективно и навреме.

Имаме и скъпа техника, автопарк с камионни с различна товаримост, препарати, които ще ни помогнат при почистване на много мръсни и нехигиенични апартаменти.

Поръчайте почистване на мръсен апартамент с хамали в Пловдив

За да поръчате почистване на апартамент, трябва да отидете на нашия официален уебсайт „ izvozvane.com“ и да оставите заявка. Също така, може да се свържете с мениджъра на нашата фирма и да обсъдите с него всички подробности за вашата поръчка. Той определено ще отговори на вашите въпроси и ще изготви списък с необходимата работа.

Не е необходимо да присъствате по време на процеса на почистване. Ние ще изпратим снимка на всеки етап от работата, за да сте сигурни в качеството на нашите услуги.