Почистване на дворове с фирма за рязане, товарене и извозване.

Фирма с хамали за почистване на дворове в София, предлага добри цени за извозване на отпадъци от адрес. Рязане на дървета, храсти, клони и косене на трева. Извозване на боклук от запустели терени и различни дворни места.

Почистване на дворове и извозване на боклук от парцели

Мнозина дори не подозират какво ги очаква след като си купят спретната вила с дворче край града. Мислят си, че това е рая и ще могат през уикенда да ходят там да си почиват. Редовно трябва да се прави почистване на двор от боклуци, а за хората, които не живеят в този имот, няма как да стане така. Обикновено уикенда, който прекарвате на вилата преминава точно в поддръжката на двора.

Ако не ви е по силите да заемате и уикенда си с някаква работа, повикайте хамалите.

Те ще се справят блестящо с необходимото почистване на дворове от боклуци и ще ви осигурят приятна почивка през уикенда. Намерете хамалска бригада, която има опита в това и дайте заявка за почистване на двор от боклуци. Хамалите ще поискат от вас точна информация за дейностите, които искате да се осъществят в двора, точния адрес и колко е голям двора. След като знаят всичко това, хамалите ще могат да ви назоват и точната цена за услугата. Ако ви устройва, трябва да се разберете за ден и час, когато ще бъде направено почистването.

Косене на трева, рязане на храсти и разчистване на двор

Хамалите ще дойдат в имота, въоръжени с нужните инструменти и техника, за да направят така необходимото ви почистване на дворове от боклуци, събрали се през изминали сезон. Ще изрежат изсъхналите клони и ще премахнат ненужните храсти. Ще нарежат дори и ненужната в средата на двора ви барака. Всички боклуци ще бъдат събрани в полиетиленови чували и натоварени на превозното средство, с което са се придвижили до имота.

Плащането за услугата по правило се извършва след като хамалите приключат с работата си.

Вие ще трябва да прецените дали трябва да се направи още нещо и ако всичко е според вашите изисквания, платете на бригадата. Услугата е изключително достъпна за всеки, който няма време и енергия да се грижи за двора си. Не си заслужава да отнемате от времето си за почивка, що могат професионалистите да се погрижат за това. Още повече, че цената е почти символична. След като дворът ви е готов да приеме своите гости, можете да вземете семейството си наистина да се забавлявате през уикенда без да се притеснявате за несвършената работа.

Почистване на дворове – защото няма нужда да го правите сами!

Виж повече
Почистване на дворове 1 - косене
Почистване на дворове – косене

Всеки човек, който притежава къща или каквото и да е дворно място знае колко е досаден и изморителен процесът на почистване на дворове. Плевене, косене на трева, изхвърляне на боклук, подрязване на храсти и какво ли още не. С настъпването на пролетта или есента идва и задължителното почистване на дворове. Но ние сме тук за да ви кажем, че няма нужда да се мъчите и тормозите да го правите сами. Просто се доверете на нас за вашето почистване на дворове! В него ние сме включили следните дейности:

Почистване на дворове – косене на трева

Косенето на трева е една от задължителните дейности, когато говорим за почистване на дворове. Затова сме избрали и да започнем именно с нея. Ние ви предлагаме качествено почистване на дворове и премахване на високи треви. Това може да се случи ръчно или машинно, като зависи от височината на тревата, както и състоянието на пространството. Ако пространството не е поддържано от дълго време почистването на дворове започва с намаляването на височината на растителността. След това имаме възможността да окосим тревата и машинно. За да бъде възможно последващото почистване на дворове първо се премахват високите треви, които скриват голяма част от боклуците в ниската си част. Едва тогава можем да започнем и същинското почистване на дворове.

Почистване на дворове – рязане на храсти и дървета

Поддръжката на храстите и дърветата във вашия имот също е много важна част от почистването на дворове. Растенията, когато не са поддържани дълго време, растат свободно във всички посоки. Това често прави почистването на дворове невъзможно, преди да се проправи път и да се направи място за работа. Затова след премахването на високите треви, следващата стъпка от процеса на почистване на дворове е именно рязането на храсти и дървета. Изрязването може да се състои или в частично премахване на част от храстите или клоните на дърветата или пълното им премахване. Създаденият боклук от тази стъпка на почистване на дворове се сортира и след това се подготвя за изнасяне и транспортиране.

Почистване на дворове 2 -  резултат
Почистване на дворове – свържете се с нас!

Почистване на дворове – демонтаж на бараки

Много често в имотите си имате някакви временни постройки, които са вдигнати като навес за дърва или място, където да си правите барбекю. В процеса на почистване на дворове можете да решите, че вече не се нуждаете от тази постройка. Тогава просто трябва да ни кажете и ние ще се погрижим, че след почистването на дворове няма да е вече там. Ние ще се погрижим да я демонтираме така, че накрая да не си личи, че е имало постройка там. Тук трябва да уточним, че при почистване на дворове говорим само за надземната част от бараката. Ако тя има някаква основа (независимо дали излята бетонна, закрепени дървени плоскости, лепени плочки или каквото и да е друго), ние не носим отговорност по време на почистване на дворове да я демонтираме и изнасяме.

Почистване на дворове 3 - демонтаж на бараки
Почистване на дворове – демонтаж на бараки

Почистване на дворове – уборка ръчно и машинно

Преди да пристъпим към почистване на дворове с години сме трупали какви ли не неща в задния двор с идеята, че все някога ще ни влязат в употреба. Но това време така и не е дошло! Уборката е много съществена част от почистването на дворове, защото тя включва премахването на всякакви отпадъци и боклуци във вашия имот. Всичко, което ни кажете, че не искате да пазите и да остава там, в края на процеса на почистване на дворове ще бъде премахнато. По този начин вашият имот ще бъде чист, спретнат и готов за всички проекти, които сте решили да направите след почистването на дворове!

Почистване на дворове – товарене, транспорт и изхвърляне

Нека кажем, че всички точки до тук можете да си ги направите и сами. Разбира се, почистването на дворове ще ви коства много усилия, време и труд, но можете да се справите с всяко едно от тези неща. Но накрая идва въпросът – какво да правя с целия този боклук, който създадох и намерих в процеса на почистване на дворове? Голяма част от боклуците може и да се изхвърлят в обществените контейнери, но не всяко нещо е предназначено за тях. Представете си, че при почистването на дворове решите да демонтирате временна постройка – какво ще правите след това с целия материал, използван за направата й? Трябва да намерите начин и превозно средство, за да премахнете всички тези боклуци и да завършите вашето почистване на дворове. Тук идва и най-важната част от професионалното почистване на дворове – не само, че ние ще свършим всичко за вас, но и ще организираме групирането, извозването и изхвърлянето на правилните места на вашия боклук. Ще дойдем със достатъчно голямо превозно средство, за да можем да поберем всичко, от което искате да се отървете при почистването на дворовете ви. В най-кратки срокове вие ще имате почистено пространство, без високи треви и боклуци, готово да се превърне във вашето специално местенце за почивка и релакс!

Почистване на дворове на изгодни цени

Всичко това, което казахме до момента, звучи страхотно, нали? Но едва ли някой ще иска да се възползва от професионално почистване на дворове, ако трябва да плати някаква огромна сума за това. Може би ще се замисли и ще предпочете дори да се нагърби сам! За да не стигате до момент, в който да изхабите уикенда си за да се занимавате с почистване на дворове ние сме се погрижили да ви предложим изключително изгодни цени. Единственото, което трябва да направите, е да ни се обадите по телефона, за да обсъдим вашето конкретно почистване на дворове. Ако се наложи, организираме оглед в удобен за вас ден и час, за да можем да преценим най-добре колко време ни трябва и с какво оборудване трябва да дойдем, за да сме най-ефективни в почистването на дворовете ви. С нас можете да сте спокойни, че работата ще бъде свършена бързо, качествено и почистването на дворове ще бъде ефективно и рентабилно! Не се мъчете сами, като можете да си наемете професионална помощ за почистването на дворовете ви! Обадете ни се още днес и нека обсъдим вашето почистване на дворове с izvozvane.com!

Почистване на дворове – косене на трева

Почистване на дворове – рязане на храсти и дървета

Почистване на дворове – демонтаж на бараки

Почистване на дворове – уборка ръчно и машинно

Почистване на дворове – товарене, транспорт и изхвърляне

Почистване на дворове на изгодни цени