Извозване на стари мебели с хамали за изхвърляне на боклук

Най-сетне сте решили да се освободите от всички стари мебели, които задръстват цялото ви жилище, но не сте наясно как точно да постъпите. Имате два варианта. Сами да се заемете с трудното изнасяне и извозване на стари мебели до депото за рециклиране или да повикате хамали за изхвърляне на боклук в София.

Извозване на стари мебели с хамали за изхвърляне на боклук в София

Ако сами ще изнасяте и извозвате старите си мебели, ще трябва да си вземете отпуск и да отделите поне два дена за тази дейност. Ще трябва да ангажирате и помощници, които да ви съдействат за демонтирането, изнасянето о товаренето на старите мебели. Трябва да си осигурите и подходящо транспортно средство, което да побере всички ненужни мебели. Това ще ви струва пари. Ще трябва да платите и такса в депото за рециклиране. В общи линии, цялата дейност по почистване на апартамент, таван или мазе с извозване на мебели и боклук до депото е доста трудоемка и скъпа за непрофесионалист.

Изнасяне и извозване на мебели

Най-доброто решение в случая е да се обърнете към хамалска бригада за разчистване на мебели в София.

Обадете се на посочените телефони и запазете ден и час за извозването. На хамалите няма да им отнеме повече от час, за да изнесат и натоварят старите ви мебели в камиона. Тези, които са по-големи и ще е трудно да се носят по стълбища и коридори, ще бъдат нарязани и натрошени още на място. Не трябва да се притеснявате за интериора си.

Хамалите ще съберат всички отпадъци, които ще се генерират при демонтирането на мебелите. Ще са максимално внимателни с интериора на жилището ви. След като са почистили след себе си, хамалите ще натоварят всичко в камиона и ще отпътуват към депото за рециклиране. Те имат договори с всички депа и сметища и изхвърлянето на мебели и всякакви отпадъци става лесно и безплатно.

Изхвърляне на мебели от адрес и етаж в София

Тази услуга е изключително достъпна и няма да ви коства толкова много време, ако вие се заемете с изхвърлянето.

Когато давате заявката си за извозване на стари мебели, поинтересувайте се за актуалните промоции на бригадата. Обикновено при определен брой  стари мебели, хамалите имат изгодна промоционална цена. Може пък в последния момент да решите да се отървете и от други мебели и така да ви излезе много по-евтино. След това можете спокойно да планирате какви нови мебели ще купите. Реагираме до няколко часа след подаване на заявка за почистване и извозване на отпадъци и мебели.

Извозване на стари мебели – за да не се чудите как сами да се справяте с тях

Виж повече
Извозване на стари мебели 1 -резултат
Извозване на стари мебели – свържете се с нас!

Когато дойде време за ремонт и освежаване често имаме много обзавеждане, от което искаме да се отървем поради ред причини – вече е прекалено захабено, не ни харесва, не ни върши работа или просто няма да подхожда на бъдещия интериор. В такава ситуация се нуждаете от извозване на стари мебели. Макар и много хора да „решават“ проблема, като захвърлят стария си диван или детско креватче до кофата за боклук, това не само, че не е правилно, но и може да ви донесе много неприятности. Затова ви препоръчваме да се доверите на професионални услуги за извозване на стари мебели.

Какво получавате с професионалните услуги за извозване на стари мебели?

Извозване на стари мебели 2 -професионалист
Извозване на стари мебели – обърнете се към професионалист

Може и на първо четене да звучи изключително просто и лесно, извозването на стари мебели може да се усложни като процес само в рамките на няколко секунди. Нека започнем с един от основните проблеми, на който се натъкват множество собственици на имоти – как да процедираме с извозването на стари мебели, като живея на висок етаж, а асансьорът не е достатъчно голям? Все по-често се появява тази пречка пред извозването на стари мебели и няма и да става по-лесно. Строителите продължават да проектират новите сгради с прекалено малки асансьори, които често не помагат в процеса на извозване на стари мебели. Това, тогава означава, че трябва да извършите извозването на стари мебели по стълбите. А колкото по-високо живеете, толкова по-сложно става! С професионални услуги за извозване на стари мебели няма от какво да се притеснявате! Ние можем да ви помогнем в процеса на извозване на стари мебели независимо от етажа, на който живеете. Всичко, което можем да пренесем с асансьор ще бъде свалено с него, а останалата част от процеса на извозване на стари мебели ще се случи пеша. За нас няма невъзможни неща и ще се справим с извозването на старите мебели от вашия дом без никакъв проблем!

Преди, обаче, да стигнем до изнасянето и извозването на стари мебели, трябва да се помъчим да ги компресираме по някакъв начин. Много голяма част от обзавеждането позволява, под някаква форма, разглобяване, което да улесни изнасянето и извозването на стари мебели. Това, обаче, може да бъде доста трудоемка задача, особено ако имате много обзавеждане, от което искате да се отървете. Отново идваме на помощ – преди извозване на стари мебели, ние ще се погрижим да разглобим всяко обзавеждане, което има такава функция. Така изнасянето и извозването на стари мебели ще бъде много по-ефективно, бързо и лесно. Ние можем да се погрижим с разглобяването на спални, както и всякакво друго обзавеждане, от което вече не се нуждаете. Независимо дали искате просто да се отървете от стария си диван или имате нужда от извозване на стари мебели от целия апартамент или къща – ние ще се радваме да ви помогнем в процеса!

Ако решите да правите пълно почистване на вашия имот, ние можем да ви предложим почистване и извозване на стари мебели и ненужни вещи, както и пренасянето и предаването им до съответното място за изхвърляне. Така дори и да решите първоначално да заявите само извозване на стари мебели и в процеса да решите, че искате да ви помогнем и с цялостното почистване на вашия имот – ние сме насреща!

Защо да се възползвате от професионални услуги за извозване на стари мебели?

Извозване на стари мебели 3 - време
Извозване на стари мебели – спестете време

Сигурни сме, че всеки човек може успешно да се справи с извозването на стари мебели и без професионална намеса. Но тук не идва толкова въпрос до това дали можете, а по-скоро дали ви се занимава да правите точно това в почивните си дни. Извозването на стари мебели чака единствено и само вас и все някога трябва да се захванете с него, за да стигнете до желания резултат. Но на никой не му се занимава с чистене и извозване на стари мебели в малкото свободно време, с което разполагаме в това забързано, лудо ежедневие. Затова са и професионалните услуги за извозване на стари мебели. С нас вие трябва само да ни се обадите, да уговорим удобен ден и час за извозване на стари мебели и да дойдете да ни оставите ключ. Всичко останало ще направим за вас, без да се налага да ви притесняваме и да отделяте от времето си за процеса на извозване на стари мебели. С нашите професионални услуги можете да сте уверени, че вашето събиране и извозване на стари мебели ще се осъществи бързо, ефективно и с високо ниво на професионализъм и внимание към детайла. Десетки клиенти довериха своето извозване на стари мебели на izvozvane.com и могат да споделят с вас своето задоволство! Просто разгледайте нашия сайт и ще намерите техните отзиви за всяка от нашите услуги, включително извозване на стари мебели.

На второ място, освен че ви пести време и усилия да се занимавате вие, професионалното извозване на стари мебели включва в цената си и изхвърлянето им на подходящите места. Само хората, на които им се е налагало да демонтират и изхвърлят ненужно обзавеждане знаят колко труден, сложен и досаден може да бъде процеса по правилното извозване на стари мебели. Трябва да си осигурите достатъчно голямо транспортно средство за извозване на стари мебели, да знаете къде да занесете вашето обзавеждане и колко трябва да платите, за да ви го приемат. Това проучване може да ви отнеме много време, което лесно ще си спестите, като изберете професионални услуги за извозване на стари мебели. Ние разполагаме с достатъчно големи превозни средства, с които да обработим ефективно вашето извозване на стари мебели и знаем точно къде да ги изхвърлим, така че да изпълним всички изисквания и регулации на общината. С професионалните услуги за извозване на стари мебели наистина няма за какво да се притеснявате!

Обадете се още днес на нашия телефон 0888 221 221 и запазете удобен за вас ден и час, в който да осъществим вашето професионално извозване на стари мебели. Не губете времето си – доверете вашето извозване на стари мебели на нас!

Какво получавате с професионалните услуги за извозване на стари мебели?

Защо да се възползвате от професионални услуги за извозване на стари мебели?

Често задавани въпроси

Каква цена се заплаща за услугите по извозване на стари мебели в София.

Цената за извозване на мебели се сформира според количеството отпадък. Ако имате само една секция заплащате до 90 лева. Ако имате секция и гардероб, заплащате общо за двете 130 лева и така цената пада до пакетните цени за извозване на отпадъци.

С какво работно време сте и какви отпадъци може да изнесете и изхвърлите?

Работим включително събота и неделя. Работим и на Великден! Можем да съдействаме за демонтаж и изнасяне на всякакъв тип мебели. Предлагаме изхвърляне и извозване на разнородни битови отпадъци.